You may also like...

6 Responses

 1. simon says:

  hij is de man

 2. Artwar says:

  Beautiful!

 3. fredvanderwal says:

  Wiersema? Wiersema? Nooit van gehoord als kunstenaar. Kan niks wwezen. Is dat niet die weblogger die van plagiaaat wordt beticht omdat ie alles over schrijft? Die jongen kan zijn eigen broek niet eens ophouden. Stakkerdje. Zielig geval. Mijn vouw noemde hem een lui varken.

 4. nicole carre says:

  kees wiersema heeft n zoon van mn zus—jammer dat ze niet genoeg artistieke inspiratie hadden n geboortjekaartje te ontwerpen en mij een toe te zenden–mijn vader jan carre was ook kunstschilder en kreeg nooit respect!!!

 5. ss says:

  over respect gesproken. ben heel benieuwd hoe het met de voorbereidingen van je tentoonstelling in het groninger museum gaat, kees!

 6. nicole carre says:

  hallo mensen je mag de vader van mn neefje tim dat is kees NIET BELEDIGEN /UITSCHELDEN dat vind ik erg ongemanierd en kwetsend!!boos zyn mag maar pyn en verdriet doen niet….ik ben familie van kees dus je bent gewaarschuwd anders klaag ik je aan….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *