Pieter Engels

(Uit de oude doos)

Pieter Engels

Pieter Engels, Project for an electric suicide piece (male). Formica, scarpe, ferro, cavi elettrici, trasformatore, cm 20x200x260 (Link)

“NIEUW MEESLEPEND SENSATIONEEL TE GEK GEWELDIG UITZONDERLIJK KRANKZINNIG SEXY BUITENGEWOON GESTROOMLIJND AANTREKKELIJK MOOIER BETER FUNCTIONEEL UNIEK! NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW EN NOG EENS NIEUW ALTIJD NIEUWER ALTIJD HET NIEUWST HET NIEUWST HET NIEUWST!

voor pieter engels is het zonneklaar, dat anti-kunst bewegingen als dada, fluxus, (meestal) amerikaanse kunst zowel in theorie als in praktijk, bewegingen zijn, veroorzaakt en aangehangen door mensen, welke onherkenbaar herkenbaar vermomd, in aktiviteiten en denken onmachtig zijn om kreatief (sic) te zijn – onmachtig zijn om kunstenaar te zijn en door hun krachteloze a-kreatieve aktiviteiten door soortgenoten en andere beperkten, desondanks, tot grote zieners worden gebombardeerd.”

pieterengels.com

(Op de markt doet een Engels uit 1967 incluis SM stempel een euro of zeventig.)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *