Delta inc.

Delta

Delta inc.

In de jaren 80 pionier van de europese graffitiscene, sinds de jaren 90 wereldwijd van zeer grote invloed met zijn architectonische 3d stijl en van daaruit 1 van de weinigen die bezig is zijn graffiti op een natuurlijke en interressante wijze door te ontwikkelen richting beeldende kunst en aanverwante zaken.

You may also like...

4 Responses

 1. jeroen says:

  is alweer van een flinke handvol jaren geleden, maar was wel tof zo’n puzzel van hem als duet uit te voeren met mn rollen reclamewoorden-plakband.leek me een leuke gelegenheid dit aan uw post toe te voegen. grt,
  jeroen

 2. JB says:

  Schitterend plakwerk! Niet dat er ook maar iets mis is met uw site, maar meer van zulke voorbeelden uit uw rijke en imposante oeuvre zijn voor iedereen een genot om te zien. Dat is wat ik ervan denk. En niet alleen meer voorbeelden van die plakbandkampioenschappen maar ook meer beelden van de fijn uitgevoerde ophoestingen van stikkerziekte in al heur variaties.

  Beter! Strakker! Jonger(leen)!

 3. simon says:

  tweee dikke vette meesters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *