You may also like...

14 Responses

 1. MVDH says:

  Zo te zien gaat het geweldig. Goed man!

 2. E.Rosie says:

  En ja hoor; ik zie em weer; de waterkoker. In elk atelier zowat aanwezig, een onmisbaar stuk gereedschap voor het betere lauwwarme spraak/denkwater. Zou ook een mooie serie zijn JB…

 3. smon says:

  haja, of wat dacht je van gebruiktefilters?

 4. smon says:

  (koffiefilters)

 5. Alex says:

  Op het eerste gezicht een verrassende kentering. Zie er naar uit het werk in levende lijve te zien. En jou natuurlijk. Alex

 6. Peer says:

  Mooi pallet en lekkere snikker,

  en verder ziet het er heeeeeeel goed uit,

  Paaaaapaaaaa

 7. Arthur says:

  Snickers en Gouda-kaas van de Aldi helpen ook kunstenaars de dag door :-)

 8. bedankt Lotte voor het laten zien, mooi denk ik maar ik wil graag echt komen kijken, ik ben heel benieuwd, tot dan.Tante Margriet.

 9. geert says:

  gratis pizza voor kunstemakers die in vreemde contreien op snikkers , lauw kleurwater en aldikaas moeten leven!!

  ha die lotte
  zo te zien heb je het wel naar je zin daar
  groeten en tot weer eens een vrijdag hoop ik

 10. hugo says:

  Ha Lotte,

  dank voor het kijkje in de keuken. looking good & ‘n lekkere zooi, gelijk het idee dat ik zelf m’n huis niet hoef op te ruimen. ben je dat zelf op ‘t schilderij, die leuke heks bij de potkachel? :-)

  benieuwd naar de real thing tzt.

  groeten Hugo

 11. Hoi Lott,
  Heb een deel van je werk op je site mogen bewonderen , graag zou ik meer willen zien.
  Wellicht voor een eventuele expositie in onze galerie, mocht je belangstelling hebben neem dan even contact met mij op.
  meer over ons, zie site..
  Hoor graag van je.
  vr,gr, anni
  http://www.galerieoost99.nl
  0229-275742

 12. Estella says:

  Ik bezit een gezonde dosis nieuwsgierigheid en ben meteen gaan kijken op je website … amaai Lotte , dat was heel verrassend en wat een plezant atelier en wat een werkijver ! eigenlijk ben ik een beetje jaloers….! Ik zie dat je volgende tentoonstelling in januari is , ik ga zeker proberen langs te komen ..
  groetjes en heel veel succes !
  Estella

 13. toos verbruggen says:

  Hallo Lotte,

  In 2006 heb je meegedaan aan de expositie bij Art 88 te Nuenen voor Namibië. Ik wil je graag naar aanleiding van die tentoonstelling en vervolg hiervan een brief per mail sturen. Graag het juiste mailadres zodat ik de informatie kan sturen. Ook graag je nieuwe adres.
  Met vriendelijke groeten, Toos Verbruggen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *