This ain’t no disco

werkplek.jpg

werkplek2.jpg

Werkplekken van creatieven.

aintnodisco.com

You may also like...

7 Responses

 1. JV says:

  Ligt het aan mij, of wekken die “creatief” verherbouwde werkplekken bij andere trendbeheer-lezers ook het maagzuur op?

  Sex sells marketing, maar dan wel met amnesty international. Zoiets. Meer kan ik er niet van maken.

 2. MB says:

  mmm
  het ziet er niet uit alsof daar lekker doorgewerkt wordt…

 3. wouter says:

  Hippe mensen die doen alsof ze blij zijn maken me zo moe zo moe. Al die olijke kopjes die net doen alsof ze niet hun ziel aan de duivel verkocht hebben. Ik zeg mijn lidmaatschappen aan Greenpeace en Amnesty deze week nog op nu ik weet dat mijn lidmaatschapsgelden aan zielige poppige prullaria in lelijke kantoren vol verloren jonge zielen uitgegeven wordt…

 4. wouter says:

  worden, pardon, verblijf alweer iets te lang in het buitenland.

 5. ss says:

  nou ja iemand moet de logo’s ontwerpen

 6. jeroen says:

  creatieven.. rrr

 7. geweldigh

  http://www.keeswiersema.nl De genante surfer bij uitstek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *