You may also like...

7 Responses

 1. JB says:

  “De collectie van het Armando Museum zou verloren zijn.”

  Armando op marktplaats

 2. HvI says:

  Huidige tentoonstelling IN HET WOUD – OP ZOEK NAAR BETEKENIS: “Er zijn werken te zien van de volgende kunstenaars: Armando, Albrecht Dürer, Hercules Segers, Andreas ‘Andries’ Schelfhout, Jacob van Ruisdael, Anton Mauve, M.A.Koekkoek, Ch. F. Daubigny, Willem Bastiaan Tholen, J.H.F. Apol, E. Koster, J.C.E. Kuijpers, Anselm Kiefer, Richard Long, Stefan Pietryga, Marcel Broodthaers, Rui Chafes, Luc Tuymans, Mark Manders, Peter Doig, Caio Reisewitz, Ann Pettersson, Sebastiaan Bremer en Jasper de Beijer.

  Bijzondere hoogtepunten: de werken van Dürer en Daubigny, Long en Kiefer en de boomsculptuur Kranker Engel van de Portugese kunstenaar Rui Chafes. En – voor het eerst sinds lange tijd – Zwart water, een installatie van Armando.”

  http://www.armandomuseum.nl/

 3. ss says:

  even amersfoort bellen

 4. Dolf Pauw says:

  Daaas nou shit zeg!

 5. JB says:

  En Armando leeft nog… Hij maakt dus mee dat een deel van zijn oeuvre verbrandt.

 6. vos b says:

  Schuldig aslandschap. Gruwelijk.

 7. JB says:

  Reacties in de oliebollenkrant:

  “Want als die Armando eventjes z’n handjes laat wapperen zijn er zo weer wat doeken bij, dus waar gaat dit over? […] Nou.. een boel klodders verf.. Meer was het niet.. drie stippen is een vogel. […] reden om te stoppen met al die onzin, als men kunst wil koopt men het zelf maar […] Ziet er op de foto uit als kleutergeknoei,”

  http://www.ad.nl/utrecht/amersfoort/article1766675.ece?pageNavType=all

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *