Ria Valk

ria7.jpg

“Haar doeken en gouaches kenmerken zich door felle vrolijke kleuren. Zij werkt met acryl verf en verschillende gemengde technieken. […] Haar sterrenbeeld schilderijen en horoscoop verjaardags-kalender vinden gretig aftrek. Zij werkt ook in opdracht. Bijv: Uw baby geboren!”

web.archive.org/web/*/http://riavalk.nl

10 Responses

 1. E.Rosie says:

  Een cynische sneer naar de amateurkunstzinnige creatief ondernemers onder ons? het kan altijd nóg erger hoor JB:

  Ria Valk is geboren op 11 februari 1942 te Eindhoven en debuteerde als zangeres en actrice in 1959. Ze begon haar carriere als Elvis Presley imitator en als zingende cowgirl.

 2. A not the S says:

  haha DE Ria Valk met glansrollen in zeg ns AAAA is het toch niet he?

 3. JB says:

  Oef! Heer cioran, u weet weer meer dan ik. Toch niet DE Carry Tefsen? Ik vrees van wel… Die zat nog niet in mijn shortlist.

 4. A not the S says:

  Ria Valk had af en toe een gastrolletje.
  (de zus van Mien)

 5. kees koomen says:

  Gaan we sentimenteel doen heren?

 6. HvI says:

  Ria Valk zong ‘De liefde van de man gaat door de maag’. Met het refrein: Dus heb ik worstjes op mijn borstjes/Preitjes op m´n dijtjes/Karbonades en salades op m´n bil/Ja worstjes op m´n borstjes/Bietjes op m´n knietjes/En op mijn hoofd een haantje uit de gril.

  Tekst Peter Koelewijn.

 7. HvI says:

  Eet en neem mijn lichaam, dus.

 8. HvdR says:

  En niet te vergeten gezellig sigaretten roken bij de jukebox op televee met Herman Stok: Ria die als enige het Tiende Fragment Uit Het Leven Van Een Olijke Deugniet de grond in boort. Een half uur topvermaak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *