Update 2: Daan Samsons ‘Sleutelfiguren 2007′

DaanSamsonsSleutelfiguren JFLeroy.jpg

DAAN SAMSON STRIKT JF LEROY!

Daan Samson:
“Ik wil enkel het beste voor mijn gasten. Op zeven december laat ik mijn sleutelfiguren graag kennismaken met de draaitafelkunsten van JF Leroy. Deze Brusselaar heb ik ooit horen draaien in het Leuvense kunstcentrum STUK. Direct was ik onder de indruk van zijn techniek én zijn fijn ontwikkelde muzieksmaak. Het heeft me enige moeite gekost om dit talent uiteindelijk ook daadwerkelijk te pakken te krijgen. Met alle liefde importeer ik hem voor mijn feestje. Draaien maar, zou ik zeggen!”

Bekijk de oproep aan drie sleutelfiguren uit de kunstwereld
Bekijk Update 1

Daan Samsons ‘Sleutelfiguren 2007’
Het Wilde Weten Rotterdam
Vrijdag 7 december / Vanaf 20:30 uur

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *