You may also like...

4 Responses

 1. E.Rosie says:

  Barry blijft wat mij betreft iets te veel hangen in het folkloristische discours van de moderne Amerikaanse anti-establishment, onderwijl agerend tegen de hem inmiddels volledig geadopteerde kunsthandelaars en dito high-society met als splijtzwam het door hem zo gewaardeerde destructieve karakter van de traditionele graffiti-hardline-oneliners die inmiddels tot een ultra-geromantiseerde hoogte zijn gestegen als tegenhanger van de anders zo op zichzelfstaande esthetiek van de ballpoint-tekening en quilt-patronen.

  koffie Barry?

 2. E.Rosie says:

  Nou dan neem ik er zelf nog eentje.

 3. MB says:

  He Erosie, aftellen geblazen zeker?
  komt de koffie onderhand niet je neus uit?

 4. E.Rosie says:

  Haha ofzoiets.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *