Jan de Cock @ MoMA

“For his first museum exhibition in the United States, Belgian artist Jan De Cock has conceived a floor-to-ceiling photographic and sculptural installation in response to The Museum of Modern Art’s collection”

moma.org/exhibitions/2008/jandecock

You may also like...

1 Response

  1. JB says:

    “Het Museum of Modern Art (Moma) in New York heeft de installatie Denkmal 11 aangekocht, die de 31-jarige beeldhouwer Jan De Cock heeft gemaakt voor het museum. Het kunstwerk, dat er nog tot 14 april is tentoongesteld, moet op termijn deel uitmaken van “een Belgische zaaltje in het Moma”, zegt De Cock in gesprek met De Morgen.”

    http://demorgen.be/dm/nl/1006/Kunst-Literatuur/article/detail/215373/2008/03/21/Moma-koopt-werk-van-Jan-De-Cock.dhtml

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *