You may also like...

13 Responses

 1. JB says:

  “Hij won deze prijs niet omdat hij zo’n leuk klein ventje was”

  http://www.galerie-pc.nl/kunstenaars/bob-eikelboom.html?Itemid=29

  “Ook woonde hij even in Italië, waar hij flink geïnjecteerd werd met allerlei kunstinvloeden. Toen werd ontdekt dat hij dyslectisch is, dacht hij zelf dat hij weinig toekomst zou hebben […] Om niet als ‘arme kunstenaar’ te eindigen, wil Bob dolgraag de kunstacademie volgen”

  http://www.deweekkrant.nl/artikel/2007/november/12/kunst_uit_een_jong_vuistje

 2. E.Rosie says:

  Deze reactie van een lezer is achteraf verwijderd, omdat deze in strijd was met onze huisregels.

 3. JB says:

  Gelukkig staat die van Cora uit Katwijk er nog.

 4. wompel says:

  Mooi woord wel: Telegraafkunstenaar

 5. ss says:

  best vet

 6. Connie Lohuis says:

  Wat geweldig. Zo jong en dan al zo’n drive. En vooral dat die Bob al weet wat hij met zijn leven wil doen. Dat is voor velen op die leeftijd een enorme zoektocht. Lekker voor zijn ouders dat ze zo’n geweldig kind hebben. Krachtig kleurrijk werk. Ik ben benieuwd naar zijn persoonlijkheid!

 7. EvdL says:

  Zijn persoonlijkheid is lichtgeel heb ik me laten vertellen.

 8. de kruisposter says:

  Zulke dingen moeten vaker gebeuren, dan hangt een museum vol zonder dat het kapitalen gekost heeft!!
  Jan Noga, Muntendam

 9. piet says:

  je bent echt een dik klein kind.

 10. erica says:

  omg bob je bent zo lekker
  do you like to meet

 11. annelies says:

  Verfrissend,gedurfd en booming zijn Bob’s schilderijen. Ga zo door Bob en kom een keer op Ibiza exposeren.

 12. Mattie says:

  flex bob, tantu hard. Jij weet zelluf.

  lange halen niet betalen.

  ciao,

  Mattie

 13. Alex says:

  Hey Bob,

  Ik heb gehoord dat jij laatst mijn moeder hebt ontmoet echt heel leuk allemaal, maar ik was er niet bij en ik vind toch dat ik de toekomst ben weet je wel dus ik dacht kom is langs bij mij ik woon om de hoek, he zie je!

  Alex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *