You may also like...

2 Responses

 1. JB says:

  Kijk eens wie daar staat te soppen!
  http://extra.volkskrant.nl/oog/client/index.php?artworkId=196

  Ook toevallig: heden Limpiar el Museo in Volkskoerant OOG, alwaar Channa Boon poetst en kuist dat het een aard heeft.

  Vrouwenkunst pur sang?

  “De schoonmaakperformance strekt zich uit van de bergen rond La Paz (Bolivia) tot in ‘s werelds grootste zoutvlakte, de Salar de Uyuni. Onderwerpen als ‘landje pik’, de vrouw als laagste kaste in onze samenleving, het westen dat de kunst gijzelt als handelsobject dat voorbehouden is aan de witte elite worden afgestoft en gecombineerd met commentaren op de schilderkunst. Haar bezem wordt schilderkwast, het landschap wordt het materiaal dat de schoonmaakster al poetsend terugbrengt in ons begrensde gezichtsveld”

 2. babette says:

  met veel dank voor de mooie Google-foto

  http://www.volkskrantblog.nl/blog/37712

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *