Kunstenaars Sonsbeek 2008

“Artistiek directeur Anna Tilroe heeft 28 topkunstenaars geselecteerd en hen gevraagd het streven naar menselijke grootsheid vorm te geven. Bijzonder is dat van het merendeel van hen zelden of nooit werk in Nederland te zien is geweest.

Alain Séchas, Ana Maria Tavares, Body Condon, Charlie Roberts, Eylem Aladogan, El Anatsui, Fernando Sánchez Castillo, Gerda Steiner and Jörg Lenzlinger, Hans van Houwelingen, Jean-Michel Othoniel, Johan Creten, Johan Simons, Joseph Sumégné, Marijke van Warmerdam, Matthew Monahan, Michel François, Nindityo Adipurnomo and Mella Jaarsma, Rini Hurkmans, Rona Pondick, Serge Onnen, Stephen Wilks, Lara Schnitger, Thomas Houseago, Tomas Saraceno, Willem Boshoff, and Yasue Maetake.”

sonsbeek2008.nl/read/nl/tentoonstelling/kunstenaars

You may also like...

3 Responses

 1. Kees Koomen says:

  Het werd tijd voor wat namen!

 2. Ellen says:

  Nindityo Adipurnomo en Mella Jaarsma?
  Geweldig. Dat beloofd wat.

 3. Ellen says:

  eh
  met een t dan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *