La Luna Piena @ TENT.

Een vollemaansfeest in TENT., met ondermeer luchtige plastieken lichtsculpturen van Tonio de Roover perfect geïnstalleerd, foto’s van Awoiska van der Molen (zonder kleur) en Jan Adriaans (met kleur) en met een absolute topper van Alexander Komarov, de video On Translation / Transparency, Architecture Aqoustique.

cbk.rotterdam.nl/tentplaza/lalunapiena-nl.htm

Gezellig. Het wit-plastieken Cucosa-zitje van Tonio de Roover mocht ook mede.

Architectenbureau Monadnock

Stereo Architects

Tonio de Roover

Awoiska van der Molen

Jan Adriaans

De meest verse film van Aleksander Komarov. Eerder gezien in Berlijn maar hier veel beter. On Translation: Transparency / Architecture acoustique. Goede titel ook. Wie het geheim/raadsel weet te ontrafelen moet het zeggen. Maar eerst: zien.

Nog tot 29 juni.

cbk.rotterdam.nl/tentplaza/lalunapiena-nl.htm

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *