You may also like...

5 Responses

 1. mare says:

  Ik herinner me dat, in 1975, we die dingen maakten in een oude centrifuge. Laten draaien, een paar klodders verf erin mikken, en klaar was kees. Maar er was geen oorlogskind in de buurt dus ik kreeg er geen 2000 pond voor.

 2. van Bill says:

  Dit is een koopje, doen!

 3. Peterc says:

  Het schijnt dat Damien Hirst ze ook anoniem verkoopt op ebay.
  Commentaar op het kunstbedrijf.
  En een koopje voor..

 4. JB says:

  Nog 1 uur en 3 minuten te gaan en nog altijd slechts een lousy £3,850.00. Wat nog altijd (te)veel is. Bij Christies doet zon oude Hirst meer dan £200.000: wanneer stappen de dealers in of de heer Hirst zelf om in ieder geval in schijn een zekere marktwaarde hoog te houden?

 5. JV says:

  Bidding has ended for this item.
  Winning bid: £4,099.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *