You may also like...

6 Responses

 1. JB says:

  NRC bericht, Smallenburg vertelt en is onder de indruk:

  “de grote meester […] De ene dag werk ik als geograaf, de volgende dag als bioloog of socioloog en dan weer als esthetische ambachtsman. […] ik heb ook jarenlang in de hoek van mijn atelier op een matras geslapen. […] Hij praat met monotone stem en kijkt voortdurend langs je heen […] Ik ben, […], aan het lijden.”

  http://www.nrc.nl/achtergrond/article1147044.ece/Een_droom_is_geen_ontsnapping,_maar_een_microscoop.

 2. JJ says:

  ik zal morgen eens een blik werpen. toen ik er vandeweek langs reed, vond die constructie zonder water er niet zo spectaculair uitzien eigelijk. verdween in het niet bij de brug zelf, of het decor er omheen.

 3. JJ says:

  (ook mooi)
  http://www.youtube.com/watch?v=Ld4NGHHbISY&feature=related

  verder goed “underwelming” commentaar onder het artikel waar ik zelf niet veel aan heb toe te voegen: http://gothamist.com/2008/06/26/the_waterfalls_are_here.php

 4. MB says:

  kunstmatige zonsopgang
  kunstmatige waterval
  kunstmatige regen
  kunstmatig ijs
  kunstmatig licht
  kunstmatige hitte/kou
  kunstmatig regenboogje
  kunstmatige zonsondergang

  van een kunstenaar die van de natuur houdt…ergens wel een sterk concept
  natuurlijk

 5. MB says:

  kunstmatig een nakomeling ontvangen las ik net…

 6. melvin says:

  alles uitbesteden, maar wel een goede kok die op gezette tijden de assistenten van voedsel voorziet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *