Niels Post
About Niels Post 6698 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. “Damien Hirst trips over a diamond the size of his head and dies”
    € 600 + btw (met echte diamant)
    http://www.piek.com/

    Damien Hirst Trips Over a Diamond the Size of His Head and Dies. It’s a miniature figurine which shows poor Damien lying prostrate on the ground, blood rushing from his head, with the offending diamond at his feet. Hirst has made a living off of displaying dead things, and so PIEK! says that their piece is an ironic take on his oeuvre, and his just desserts.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*