Niels Post
About Niels Post 6693 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

 1. oh god waar moet dat heen met de wereld als zelfs pubers heel hard ‘CENSUUUUUR!’ gaan schreeuwen…?

  /het recht om je schilderwerkjes op te mogen hangen/ doh!

 2. Eerder berichte AD ook al over dit schandaal, maar toen heette het nog “We laten zijn achternaam bewust weg, omdat zijn ouders dat willen. Die jongen is hard bezig zich te ontwikkelen en begrijpt hier niets van.” (Link)

  Drie dagen van huiselijk geweld – Oscar was RAZEND -en eea wordt in de landelijke editie van de oliebollenkoerant pront op de voorpagina gezet, online met URL – zodat we allemaal mee kunnen genieten – het gaat om het werk van Olaf Moeksis.

  http://www.moeksis.nl/

  (Eerste stukje Peter van de Stadt – altijd kien op privacy, redactie Zoetermeer, 10 oktober. Tweede stukje van de hand van Rene van Leusden, redacteur oliebollen, 13 oktober.)

 3. “Al deze schilderijen gaan over het overleven in de stedelijke maatschappij met zijn luxe, entertainment, rafelranden, en leegte.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*