Sam Taylor-Wood: No.1 BBC Dance chart

Wanneer de Britse kunstenaar Sam Taylor-Wood (1967) de studio induikt om een plaatje op te nemen, dan geeft zij de productie in handen van succes-duo Pet Shop Boys. Afgelopen week stond haar versie van ‘I’m in love with a German film star’ op nummer 1 in de BBC Top 40 Dance Singles chart.

“The video, which takes the form of a filmed portrait, was made by Baillie Walsh and features Sam Taylor-Wood dressed as one of Marlene Dietrich’s most famous images”.

De inmiddels uitverkochte vinyl maxi-release bevat club-mixen van Gui Boratto, Mark Reeder en Juergen Paape + Symphonic mix van Pet Shop Boys. Label-informatie: Kompakt

Op 18 februari a.s. ontvangen Neil Tennant en Chrls Lowe (Pet Shop Boys) de Outstanding Contribution To Music Award.

About Daan Samson 111 Articles
De kunstwerken van Daan Samson behandelen de taboes, pijnpunten en verworvenheden van de welvaartsamenleving. Op Trendbeheer bericht hij over wáárlijke progressie, over botanische cultuuraangelegenheden en over alle fraaie dingen die door z’n vrienden worden gerealiseerd.

2 Comments

  1. grappig, als je in de tijd doorklikt op het filmpje zie je hoe haar houding langzaam inzakt. Modelzitten valt ook niet mee. Is daarmee ook ontdekt waarom bij slecht geschilderde portretten de neus vaak te hoog zit en de wenkbrauwen te laag?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*