Amsterdam wil kunstpaleis van 100 miljoen op de Zuidas

NRC: Amsterdam wil kunstpaleis van 100 miljoen op de Zuidas. Na eerdere successen met Rijks (fietstunnel) en Stedelijk (zelfs de stookkosten van de nieuwe entree zijn fout ingeboekt): “Sanders en de anderen vinden het een slecht idee dat projectontwikkelaars de culturele planologie van de Zuidas bepalen, omdat ze daar volgens hen geen verstand van hebben. Volgens Sanders moeten de gemeente en het Rijk de regie terugpakken.” Wis en zeker.

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 6909 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*