Sandy Paws Award Winning Groomer

Cindy as a chicken for Barleigh Creative Grooming

Cindy always a pretty painting

Inclusief een kort maar krachtige how-to:

“Semi-permanent hair color. I have used “Adore”, “Special Effects”, “Punky Colors”, & “Manic Panic”. Wash, rinse, apply dye, let soak approx. 15 minutes. […] The glue I always use for attaching things is the white “Elmer’s School Glue”. […] If you use too much hair spray it can make the dog’s coat sticky.”

Hond, kat of cavia: verven maar!

pinkcoyote.net

You may also like...

6 Responses

 1. anouk says:

  sjezus!!!
  De wereld is helemaal gek geworden : )

 2. R says:

  Manjefiek, Cindy Sherman is er niks bij

 3. JB says:

  de werkelijkheid wordt altijd maar weer ingehaald door de realiteit. Gekker moet het niet worden! Je zult maar een bloeiende kunstpraktijk hebben en de marge simuleren, wordt je links en rechts ingehaald door deze creative groomer.

  Opmerkelijk 1 is zeer zeker ook de pauw http://www.pinkcoyote.net/creativegrooming.html opmerkelijk 2 is het vaktijdschrift voor de erkende groomer: dat bestaat echt http://www.groomertogroomer.com/gtg_back_issues_new.html zie die covers!

 4. rob says:

  lijkt mij dat Katharina Grosse haar werkgebied heeft uitgebreid.

 5. stefan says:

  Dik $nor design FTW!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *