Holland Art Cities meeste kunst per km2

hac

Met z’n allen: tien musea, vier steden. Strijdbaar toeristen trekken.

holland.com/hac/

2 Responses

  1. Juul de Vries says:

    Fantastisch maar wat een vreselijk logo… het lijken
    wel vier Ichtus-tekens. Een goed initiatief maar jammer dat het Nederlands bureau voor Toerisme en Congressen niet wat meer lef toont met de presentaties van dit soort initiatieven. In mijn optiek een gemiste kans.

  2. vos says:

    Paar jaar terug nog eens gewerkt op een ‘pitch’ voor dat nctb, logo sluit inderdaad aan op de ervaring die ik met hen had ;) Als iets een oerconservatieve club is, dan zij wel (en good ol’ S. Ex zit nb in de commissie!!!). Meeste gesloten kunst ook per km2 trouwens met al die culturele bouwputjes…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *