Niels Post
About Niels Post 6693 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. “it was shipped abroad, possibly to Rotterdam”

    Daar heb je het al. Daar gaat de goede naam van de havenstad. Versmolten met Rodin en ander tuinkunst uit Helmond, Beetsterzwaag en Lisse.

    Maar onze kabouter staat nog fier overeind!

  2. Die Rodin was als scrap €300-350 waard, dat is toch mooi 100 per dader. Dat is nog eens verdienen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*