Markthal Rotterdam

1588999385_market-hall-rotterdam-5

569966445_market-hall-rotterdam-61

Incluis ultratelevisie: muurvullende beeldruis Las Vegas Style.

“The project, comissioned by Provast, includes an open air market, that due to new hygienic constraints of dutch laws has to be covered. It also includes 246 residences, that form an arc that covers the open market area. […] This new icon for Rotterdam is expected to be completed in 2014.”

archdaily.com/22466/market-hall-in-rotterdam-mvrdv/

(Via 24 Oranges)

You may also like...

8 Responses

 1. yorit says:

  gebouwvullende lap vleesch

 2. r says:

  wat is er mis met je kraampje lekker in de kou of hitte op de blaak staan? o.a. barcelona heeft ook van die sjieke hallen, gevolg: groenten duurder op de markt dan op in de supermarkt. Lijkt me niet de bedoeling.

 3. JB says:

  Zichtbaar niet echt het meest smaakvolle/smaakmakende ontwerp, los dan van de overaltelevisie. Een holle reuzenschuur. Conform marktdenken.

  Maar dat “due to new hygienic constraints of dutch laws [an open air market] has to be covered” lijkt me crap. Openlucht markt moet voortaan dicht?! Geen zure regen op de dure groenten? Wie wat verzint die heeft wat.

  Lekker vleeslellen op die teevee! Mediamarkt IK BEN TOCH NIET GEK boven de tomaten! Inzoomen op onderbroekjes 38 bij 55 meter! Invasion of the REUZENKOMKOMMER!

 4. dolfpauw says:

  Rotterdam gaat Ams inhalen

 5. JB says:

  ja grappig, ik was er laatst voor het eerst en je ziet louter fotograferend publiek. Toeristenfuik ja maar of er ook verkocht wordt – zag nogal wat standhouders met niks omhanden. Wie gaat met zijn tasje marktspul met de trein terug naar Dordt, Deventer, Zutphen. De koffietentjes zullen wel draaien.

 6. Jeroen says:

  Grote markthal op de Markt bovenop de grootgrutter die op de kleintjes let. How inception can you go

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *