Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 6908 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

  1. Wat denkt u: staat er morgen “Het Nederlands Fotomuseum biedt sinds gisteren online basiskennis aan over vormgeving bij het maken van foto’s” en overmorgen “Het Nederlands Fotomuseum biedt sinds eergisteren online basiskennis aan over vormgeving bij het maken van foto’”

    Eea verwijst overigens naar http://weblessen.pictura-dp.nl/index.php/webles/WeblesPluginLeesMgr/action/view/idwebles/79/idweblesplugin/751/pluginonderdeel/default/opdracht/1/ en de inzet is groots: Fotomuseum helpt online bij bewust foto’s maken en kijken

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*