Niels Post
About Niels Post 6694 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. “Maar dat het toch blijft binnen dat kunstwereldje. Daar heeft het betekenis, maar daarbuiten… Misschien verandert het de kijk op de wereld, maar het verandert niet de wereld daarbuiten”

    Grootse afsluiter en de manier waarop je daarbij gesticuleert met een flesje Jupiler is van grote klasse.

  2. jouw woorden JB, daar drinken we op vanavond laat in de warme avondlucht van een Berlijns balkon.

  3. “Afzetten tegen structuren en tegelijkertijd ook beseffen dat je die structuren ook nodig hebt. Als je je afzet, dan sluit je je per definitie aan bij een ander die zich daar dan ook tegen afzet. Dan zit je weer in hetzelfde schuitje.”

    Dit vind ik wel een interessante stelling, Marc. Afzetten kan ook individueel en aansluiten aan een groep is niet verplicht in mijn beleving.

    Mooi interview hoor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*