Niels Post
About Niels Post 6698 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Niet iedereen houdt ervan om afgewezen te worden. Lees de hilarische klaagbrief van Paul Cumes.

    “I merely showed you my ability to synthesize and abstract from representationalism and it was totally lost on you. The funny thing is everyone else got it and saw the modern intuitive angle. My art has love and feeling to it that is modern and priceless. You dont know shit. You are ugly. Probably color blind too!”

    http://www.facebook.com/note.php?note_id=129586565394&id=539444256&ref=share

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*