Niels Post
About Niels Post 6694 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. “Amsterdam is known as an airline hub, but in the 1960s and ’70s the city played a comparable role in the art world”
    En iedereen maar denken dat Nederland in de internationale kunstwereld iets te betekenen heeft….

  2. “Works by Mr. Dibbets, the unofficial director of the Amsterdam scene..”

    Kunnen ze hem in A’dam inmiddels ook niet een keertje ‘unofficially’ ontslaan?

    Gewoon ter correctie…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*