Hugo Tieleman

Hugo Tieleman

Intervention, 120 x 80 cm, oil on canvas, 2009.

HugoTieleman.com

You may also like...

1 Response

  1. Hugo Tieleman (1982) focust in zijn schilderijen op architectonische constructies die onder andere voortkomen uit de snelle herstructurering van stedelijke bebouwing. Zijn werk is gebaseerd op de verhouding tussen cultuur en natuur.

    Het werk bevindt zich vaak op de grens tussen de stad en het platteland. Juist in deze verlaten “grensgebieden” staan verloedering en afbraak lijnrecht tegenover moderne nieuwbouw. De steden breiden zich steeds meer uit ten koste van de omringende natuur. Het menselijk ingrijpen in de natuur laat onherroepelijk zijn sporen achter.

    Zijn huidige werk is van 13 augustus t/m 19
    september te bezichtigen bij galerie Kap Pur aan de Korvelseweg 151 te Tilburg. De officiële opening van deze bijzondere expositie ‘Sporen’ vindt plaats op donderdagavond 13 augustus van 19:30 tot 22:00 uur. Voor meer informatie: http://www.kappur.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *