Niels Post
About Niels Post 6699 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. helemaal mee eens. Heerlijk in je hoofd uit te breiden met meer voorbeelden -Wacko Jacko meets Ronald McDonald langs de A2 bij Best bijvoorbeeld- maar het artikel heeft het niet nodig. Geweldig!

  2. Verduld, heb ik wat gemist daar. Als je de mensen hoort spreken over Tito (zijn autoverzameling! alle leiders van de wereld waren op zijn begrafenis! etc.) dan is ie in de overlevering zo onderhand de grootste (staats-)held geworden. Dat escapisme vind je in Best niet zo veel…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*