Brad Pitt en de Berenjood

Brad Pitt en de Berenjood

Minder dialoog en slacht dan verwacht maar nog steeds een bijzonder vermakelijke zondagmiddagfilm. Inglourious Basterds, de nieuwste van Quentin Tarantino over een elite eenheid scalpenjagende joden begint fenomenaal en ook daarna valt er nog genoeg te genieten maar is geen klassieker in het rijtje Kill Bill en Pulp Fiction.

Imdb.com/title/tt0361748

Brad Pitt en de Berenjood

De eerder genoemde Berenjood.

You may also like...

4 Responses

 1. vliegtuig says:

  “geen klassieker”, maar zelfs 1945 keer beter!

 2. keeees says:

  goh, da’s dan een mening, ik heb me kostelijk geamuseerd met deze film….
  erger nog, geweldige film!

 3. EvdL says:

  kill bill, klassieker?

 4. vliegtuig says:

  hoewel de eindscene inderdaad van david carradine natuurlijk niet te toppen viel door tarantino. hooguit wellicht in een dirty basterd part II (waarin hij de erotic cinema gebruikt als basis voor z’n nieuwe flim)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *