Niels Post
About Niels Post 6695 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

 1. En meer:

  “Banksy isn’t thrilled, concluding that perhaps Guetta isn’t really a filmmaker but “maybe just someone with mental problems who happened to have a camera.” Banksy decides to recut the hours and hours of video, while Guetta travels back to Los Angeles and, in an amazing reinvention, transforms himself into an artist named Mr. Brainwash.

  “Mr. Brainwash is a force of nature. He’s a phenomenon. And I don’t mean that in a good way,” Banksy says of his former assistant as he prepares for his first show in Los Angeles.”

  http://latimesblogs.latimes.com/movies/2010/01/sundance-2010-banksy.html

  Uitgebreide website:

  http://www.mrbrainwash.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*