De grote Abner Preis openingsperformance

Het vrolijk stemmende hoogtepunt van gisteravond, de Abner Preis totaalperformance met verhalen en muziek. Een liefdesverklaring aan de werkende vrouw en haar geluk in het leven.

(Meer Preis wordt ingevoegd zodra verwerkt door YouTube.)

Update 15:03 Delen 3 en 4 ingevoegd.

Niels Post
About Niels Post 3156 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*