Niels Post
About Niels Post 6699 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

 1. graag ontvang ik een gewaarborgde digitale kopie
  van mijn diploma eindexamen, incl cijferlijst.
  cumlaude geslaagd in 1968 en getekend door o.a.
  joop hardy
  wilt u dit mailen aan : mzproducties@gmail.com
  heb ik nodig voor het register interieurarchitecten.
  met vriendelijke groet,
  Rien Jebbink
  Vennenlaan 9
  7009 AP Doetinchem
  t. 0314 326679

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*