Art gallery sued for blabbing about sale

Geen touw aan vast te knopen/welkom in de wereld van het grote geld: NYPost: Art gallery sued for blabbing about sale. Artist Marlene Dumas “blacklisted” collector Craig Robins after learning he sold her work “Reinhardt’s Daughter,” he claims in a lawsuit.

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 6910 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Heerlijk verhaal, met name dat de rechter na twee uur zegt dat hij had verwacht dat het in drie kwartier wel afgehandeld had kunnen worden en ter relativering er aan toevoegt: “It’s been a long day and I have a murder trial going on. Multiple murders.”

    Zie ook: http://blogs.artinfo.com/artintheair/article/tilton-confirms-dumas-blacklist-included-prominent-collectors-dealers-and-david-zwirner/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%253A+artintheair+%2528Art+in+the+Air%2529

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*