Niels Post
About Niels Post 6699 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. ik heb verder weinig tegen het overschilderen van iemand anders’ werk maar als ik het goed begrepen heb gaat deze prijs naar het ‘beste schilderij van een australisch landschap’ en is het origineel een of ander 18e eeuwse afbeelding van een *Italiaans* meertje. Kortom, die prijs moet meneer de kunstenaar gewoon weer inleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*