Vanessa Jane Phaff

Untitled, 2004?

Tijdens koninginnedag gespot in Amsterdam, deze muur- schildering van Vanessa Jane Phaff. Locatie vergeten, ergens tussen het Vondelpark en de Rozengracht. Lijnbaansgracht 60. Op het internet weinig over terug te vinden behalve deze foto op de Artnews pagina van Phaff.

You may also like...

6 Responses

 1. olaf says:

  Het is lijnbaansgracht 60 (tussen rozengracht en brouwersgracht)

 2. sander says:

  en ik vind het ook echt een superwerk, ben sowieso wel al redelijk lang fan van haar werk. Kende de tekening wel, maar wist niet dat het ook een muurschildering was. Tof

 3. Olaf says:

  Ik ben ook een groot fan van Vanessa. Ik woon daar. Toen de muur in de steigers stond omdat deze geisoleerd moest worden. Heb ik haar dit werk op de gevel te laten plaatsen. Wij, en zij zijn er heel blij mee. Als je vanaf de marnixstraat de brug over komt, swingen de dames je tegemoet. 14 jan 2010 stond er een foto van de gevel met beschildering in het parool.

 4. Olaf says:

  NB
  Zij heeft het werk niet zelf geplaatst. Ik heb haar gevraagd of we het wek op de gevel mochten laten plaatsen.

 5. Nikifor says:

  Vet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *