Niels Post
About Niels Post 6694 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. Die heeft toch een paar maanden op ‘onder constructie/hier komt etc’ gestaan. Daar is hard aan gewerkt!

  2. ” De ruimte – 150 vierkante meter – waar de Mini Market plaatsvindt, is eigendom van de voormalige kunstboekenuitgever Gijs Stork, die geregeld presentaties in een salonachtige omgeving wil organiseren.”

    he dat is toch meneertje failliet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*