Niels Post
About Niels Post 6693 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. Ook was er een dag later het hele filmpje te zien met ondertiteling wat het nog vriendelijker maakt uiteraard met de nodige Allāhu akbar‘s en anti homo en varkens leuzen:

    http://www.youtube.com/watch?v=s2IHnWY-i6Y

    Voor diegene die deze heisa gemist heeft: De heer Vilks liet tijdens een lezing over vrijheid van meningsuitingen als voorbeeld een filmpje met het gelaad van Mohamed zien, wat blote konten, de foto’s van o.a. de Nederlandse Sooreh Hera (die destijds bij Gemeentemuseum geweerd werden) en het Gay Bar nummer van Electric Six:

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*