Máxima krijgt happy pyjama cadeau in Shanghai. John Körmeling, de architect van het Nederlandse paviljoen Happy Street op de Shanghai Expo 2010, had maandag een bijzonder cadeau voor de jarige prinses Máxima.

AD: Máxima krijgt happy pyjama cadeau in Shanghai. John Körmeling, de architect van het Nederlandse paviljoen Happy Street op de Shanghai Expo 2010, had maandag een bijzonder cadeau voor de jarige prinses Máxima.

Niels Post
About Niels Post 6695 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*