Niels Post
About Niels Post 6698 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

 1. Hop de maassilo erin: het Urban Culture Podium, Podium voor grootstedelijke cultuur en talentontwikkeling, waar talentontwikkeling en cultureel ondernemerschap de sleutelwoorden zijn. Op de plek van WATT kunnen jongeren worden bereikt en daarnaast krijgen de jongeren de kans om hun talenten verder te ontwikkelen. Rotterdam zou wat dit betreft voorloper in de Benelux kunnen zijn! Rotterdam krijgt zo als stad een unieke kans om zich als de stad die DURFT neer te zetten. Het draagvlak voor het UCP onder organisaties die zich op dit moment bezighouden met culturele en of commerciële activiteiten voor de doelgroep is groot.

  Is dat iets goeds genoeg R?

 2. Misschien eens een keer goeie managers in de zaak stoppen die niet van die loze saleskreten uitslaken en hun eigen neus volstoppen en met hun eigen hachje bezig zijn.

 3. Nou, klinkt vooralsnog alleen maar heel erg vaag. Maar dat zal wel liggen aan mijn gebrek aan voorkennis; ik ken het UCP tenslotte niet.

  Is het een fantasie of een realistisch plan waar al over gesproken is?

  Ik hoopte namelijk echt alleen maar dat er iets goeds met het gebouw zou gebeuren want al die leegstand van bijzondere gebouwen doet bijna pijn.

  (Ik bedoelde zeker niet dat Rotterdam weer zijn macho-kant moet laten zien en een voorloper in de Benelux of where ever moest zijn)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*