Arts funding has never been a pretty picture. Shrill anti-BP campaigners don’t realise that state funding for the arts is more problematic than money from Big Oil.

Spiked-Online: Arts funding has never been a pretty picture. Shrill anti-BP campaigners don’t realise that state funding for the arts is more problematic than money from Big Oil.

Niels Post
About Niels Post 6698 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. diamond money good
    phillop Morris good
    WWII art sales are good

    its all good- art is important just like war and resources- and slave trade- how can we feel the pain of art, the need to create is we dont have something to fight against?? hummmmm?. Dead whales on the beach paintings, maybe now BP is the new 9/11 in a post 9/11 world, the change would seem to be only natural- just like oil- natural.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*