The Bay Citizen: A Movement in Museums and on the Street. The movement called craftivism, seen in museums and on some local streetlights, is a response to consumer culture and expresses a desire to return to a simpler way of life.

NYT: The Bay Citizen: A Movement in Museums and on the Street. The movement called craftivism, seen in museums and on some local streetlights, is a response to consumer culture and expresses a desire to return to a simpler way of life.

Niels Post
About Niels Post 6698 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*