De Aanschouw 9 jaar

Voor de gelegenheid is de galerie zelf de tentoonstelling, Daan den Houter onthult.

Al 9 jaar, geen week gemist, elke vrijdag een nieuwe wissel maakt 468 tentoonstellingen in totaal. Op naar de 520.

Van harte gefeliciteerd Frank, Walter en Daan!

Aanschouw.nl

advertentie(s)

Directeur Frank Julius Taal trapt af.

Niels Post
About Niels Post 3089 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*