Niels Post
About Niels Post 6695 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. Wel een heel mooie serie zeg met ter zake doende commentaar! Doet me denken aan de “Ablehner” die je veel tegenkwam in Duitsland in de zeventiger jaren.Ik heb daar toen veel gelift en regelmatig mijn slaapzak uitgerold in die kringen.Dssr zou ik nog wel eens een goed verhaal over willen zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*