Niels Post
About Niels Post 6694 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. Op gelopen (kon gelukkig op de openingsavond nog), ik vrees niet voor mijn leven.

    Volgens mij speelt er ook meer. Tate heeft 100.000.000 ‘zaden’ gekocht. Ze werden behoorlijk meegenomen. Bij zo’n 2 miljoen bezoekers vrezen ze gewoon voor teveel zadenverlies. :)

    Plus dat er angst is dat kinderen ze op willen vreten…

    Prachtige installatie, maar nu wel min of meer gecastreerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*