NHM gaat toch wel niet door daar of elders of online

Trouw: Opeens kan het wel: Het Nationaal Historisch Museum zal zich op korte termijn vestigen in een bestaand gebouw. Ook zonder geld van de overheid ziet hij [Schilp] kansen om dat voor elkaar te krijgen. “Er staat zoveel erfgoed leeg”

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 6910 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

6 Comments

  1. Kijk aan, de eerste tekenen dat bezuinigingen creatief maakt is een fijt. Een besparing van 50* miljoen op de bezuinigingen van 200. Nog een gat van 150 open.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*