Niels Post
About Niels Post 6699 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. Fantastisch! Misschien toch eens oefeningen mediatraining voor kunstenaars op kunstacademies ipv aanvraag wwik..morgen zet ik t op K.K.

  2. Ik was al een tijdje niet meer geweest bij Geenstijl. Verbazingwekkend taalgebruik, alsof je een eeuw terug bent in de tijd. De Tachtigers, Willem Kloos: ‘de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste emotie’. Absolute ironie, zo je zo de (geen) stijl kunnen samenvatten?

    Het is ook zo hedendaags bloemrijk, echt apart!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*