Niels Post
About Niels Post 6698 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. tof dat er een geluidskunstenaar wint! jammer alleen dat er nergens iets te vinden is over de besproken ‘intellectuele’ en ‘instinctieve’ kracht van het werk. ik ken inmiddels aardig wat geluidswerken onder bruggen, kan iemand een tipje van de sluier oprichten, waarom dit werk zo bijzonder is?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*