Niels Post
About Niels Post 6695 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

 1. Eerder (1928) Brancusi […] believed by US Customs to be an article of utility and classified under the category of ‘Kitchen Utensils and Hospital Supplies’.

  Eerder (29/01/09) over dezelfde zaak bij Frieze:
  “Viola’s work lacked the three-dimensional qualities necessary to be regarded as sculpture.” en “import category for these works was”‘electrical devices’ (which covers ‘image projectors’ and ‘lamps and light fittings’).

  http://www.frieze.com/comment/print_article/legal_drama/

  BTW-fittie in de lage landen:

  “Een website is geen kunst”

  http://trendbeheer.com/2010/08/09/een-website-is-geen-kunst/

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*